Φοιτητές – Απόφοιτοι

Οι φοιτητές – απόφοιτοι μπορούν να αναζητούν εργασία και κατοικία, όπως και να δημοσιεύουν αγγελίες συγκατοίκησης. Η εφαρμογή επιτρέπει την αναζήτηση κατοικίας προς ενοικίαση και την αναζήτηση αγγελιών για θέσεις εργασίας που πιθανόν να ενδιαφέρουν. Επίσης, συμβάλλει στην αναζήτηση συγκάτοικου για το σπίτι στο οποίο ήδη κατοικεί κάποιος φοιτητής. Τέλος, εάν ο φοιτητής επιλέξει να δημοσιεύσει στοιχεία του βιογραφικού του, οι πιθανοί εργοδότες μπορούν να τον αναζητήσουν ανώνυμα και να επικοινωνήσουν μαζί του εφόσον το δημοσιευμένο προφίλ τους ενδιαφέρει.

 

Ιδιοκτήτες Ακινήτων – Μεσιτικά Γραφεία

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων – μεσιτικά γραφεία μπορούν να δημοσιεύουν αγγελίες για διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση. Η εφαρμογή επιτρέπει να αναρτούν αγγελίες ενοικίασης των ακινήτων ώστε να τα διαθέσουν σε φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

Εταιρείες – Φορείς

Οι εταιρείες – φορείς μπορούν να δημοσιεύουν αγγελίες εργασίας όπως και να αναζητούν δυνητικούς εργαζόμενους. Η εφαρμογή επιτρέπει να δημοσιεύονται αγγελίες θέσεων εργασίας, όπως επίσης επιτρέπει στους φορείς να αναζητήσουν προφίλ φοιτητών που τυχόν ταιριάζουν στις προδιαγραφές κάλυψης θέσεων εργασίας. Αν και τα βιογραφικά φοιτητών είναι ανώνυμα, η εφαρμογή επιτρέπει τους φορείς να στείλουν μήνυμα ενδιαφέροντος προς τους φοιτητές μέσω email.